Най-добрите мобилни приложения за проследяване на тенис мачове

от в 09:03 на 27.07.2021
Tennis.bg

В началото на лятото можем да видим, че повече спортни фенове не са особено щастливи от факта, че европейският футбол е към своя край, но междувременно тенис почитателите са екстаз, защото по същото време се подготвяме за някои от най-добрите и интересни турнири, като точно тази се надяваме, че спортът няма да бъде засегнат и ще видим много повече атлети в действие. Има и още една много добра новина,  особено ако лятната почивка съвпада с някое от желаните събития. Вече можем спокойно да следим всичко случващо се директно от телефона си. Благодарение на тези устройства, няма как да останем далече от важните събития, даже напротив, удоволствието от играта става все по-интересно.

Анализаторите посочват bet365 приложение за андроид, като перфектна платформа, за да бъдем винаги близо до любимия спорт. Брандът предлага на всички свои клиенти много точна и професионална статистика, но преди всичко трябва да признаем, че е един от първите с най-точна програма за турнира. Запалянковците на спортни прогнози признават, че освен възможност за поставянето на залози, приложението позволява на всеки потребител да следи в реално време класирането, да следи чрез интерактивни анимации всичко случващо се на терена, а при наличието на стабилна интернет връзка, спокойно може да използваме и функцията за пряко предаване, като в този случай стриймът е напълно легален.

Не е трудно да открием, че операторът има и много промоции, когато става въпрос за забавление, като освен възможност за по-добри коефициенти, получаваме и някои бонуси, които редуцират риска, ако например избраният от нас играч не излезе на корта заради контузия или друг проблем. Най-важното е, че макар и да говорим за букмейкър, никой не ни принуждава да правим прогнози. Много фенове избират точно това мобилно приложение, защото фокусът към спорта е на много високо ниво.

Не трябва да забравяме, че организаторите на Wimbledon имат спонсор в лицето на IBM, който може да предостави много добри технологични решения. В това отношение турнирът разполага с мобилно приложение още от 2019 г. Има някои ограничения за различните платформи, но ще открием, че притежателите на iPad могат не само да следят програмата, но дори да стават свидетели на най-ексклузивните кадри, да четат новините първи и да следят класирането. Присъства дори секция с някои любопитни факти и статистика. Организаторът не предлага опцията за гледане на пряко предаване, все пак е логично, особено след като има толкова медии, спонсориращи събитието. Това обаче не означава, че няма да открием някои по-специални възможности, които да ни накарат да се насладим на истинските предизвикателства в това отношение.

Приложението ATP/WTA Live е също добър вариант за хората, които не искат да са далече от голямата игра. Заглавието ни показва, че получаваме една много добра територия и възможност да се насладим на истинските предизвикателства. Не е трудно да открием, че именно там можем да маркираме по-важните събития, но тук трябва да напомним и още нещо - присъства видео версия, която ни позволява да гледаме и стрийм на всяко едно спортно събитие, но отново напомняме, че е добре да разполагаме с интернет връзка. Ако разполагате с умен телевизор, приложението може да бъде свалено и там.

Ще открием още много подробности в тази полезна статия и ще разберем какви са възможностите ни за гледане на спорт през мобилния си телефон. Препоръчваме винаги да имате и зарядно, защото понякога мобилният телефон изисква повече енергия, не бихте искали да останете без батерия в най-важния момент от турнира.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Най-добрите мобилни приложения за проследяване на тенис мачове Tennis.bg
Теми:  
тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook