Най-епичната тенис лента? Netflix с филм за пътя на Кирьос до финала на Уимбълдън

от в 17:26 на 18.07.2022
Калоян Соколов

Несъмнено Ник Кирьос е един от най-интересните персонажи в световния тенис и неслучайно трудно можем да открием празни места в трибуните на неговите мачове. Австралиецът често е прекрачвал границата на добрия тон с поведението си на корта и се е въвличал в скандали с редица свои колеги, но напоследък оползотворява огромния си тенис потенциал, като се влага на максимум във всеки един свой двубой и неслучайно достигна до финала на Уимбълдън.

Стрийминг гигантът Netflix пък през този сезон неотлъчно следва играчите по турнирите и в началото на следващата година ще пусне документален сериал за живота в ATP Тура. Оказва се, че именно Кирьос ще бъде едно от главните действащи лица в поредицата, което по никакъв начин не е изненада, имайки предвид непрекъснатия водовъртеж от събития около канбереца. По-интересното обаче е, че продукцията е сключила договор със световния номер 45, който им е дал право да следят тенисиста през целия му поход до сблъсъка за титлата на "свещената трева" и ще можем да се насладим на много ексклузивно съдържание, интересни моменти извън корта, както и редица интервюта с Ник и членовете на неговия екип.

Двама от операторите дори са успели да заснемат купона, който Кирьос си устрои със своите близки след края на надпреварата и в крайна сметка от Netflix са преценили, че имат достатъчно материал, за да превърнат всичко това в отделен документален филм за приключението на австралиеца в Лондон и вероятно ни очаква най-интересната тенис лента правена някога, вземайки под внимание характера на някогашния шампион във Вашингтон.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Най-епичната тенис лента? Netflix с филм за пътя на Кирьос до финала на Уимбълдън Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook