"Най-великият за всички времена": Макенроу и звезда от НБА поздравяват Джокович

от в 10:41 на 08.11.2021
Мирела Николова

През вчерашния ден Новак Джокович взе реванш от Даниил Медведев за поражението си на финала на US Open и вдигна трофея на Мастърса в Париж за шести път в своята кариера, като по този начин спечели своята 37-а титла от подобна категория, с което задминава Рафаел Надал и се изкачва еднолично на лидерската позиция в тази престижна класация, след като в събота си подсигури водачеството и по още един показател, а именно най-голям брой сезони, завършени под №1. 

Всички тези постижение, наред с още редица други, отреждат на сърбина специално място в историята на спорта, а вчерашният му триумф отново стана повод за световни величия да изкажат поздравленията си към 20-кратния шампион от Шлема. Сред тях бяха братът на Джон Макенроу - Патрик, както и звездата от НБА - Богдан Богданович, който е близък приятел на първия в ранглистата.

"Кажете го заедно с мен, хора - Новак Джокович е най-великият тенисист в историята на мъжкия тенис!", гласеше публикацията на Макенроу, а сръбският баскетболист сподели снимка на момента след триумфа на Ноле с децата му, над която написа: "Това е всичко, за което го правим! Поздравления за поредната титла, майсторе!".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Най-великият за всички времена": Макенроу и звезда от НБА поздравяват Джокович Мирела Николова
Теми:  
atp | джон макенроу | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook