Най-запомнящите се отигравания за сезон 2021: Григор Димитров в Топ 5 (видео)

от в 15:09 на 24.12.2021
Калоян Соколов

Тенис сезонът приключи и вече всички сме настроени на празнична вълна, но само седмица ни дели от новите битки в Тура и Tennis TV ни дава възможност да се подготвим за предстоящите турнири, като ни предоставя видео със 100-те най-добрите изпълнения в ATP надпреварите през 2021-а. В клипа пък деен участник е Григор Димитров, което изобщо не е изненада, когато става дума за класации с атрактивни изпълнения.

Българинът попада с три свои точки във видеото, класирайки се съответно под номер 65, 58 и 5 в подреждането. Първият удар представлява невероятно деми воле изпълнено зад гърба, а след това можем да се насладим на прецизно пласиран лоб и невероятния атлетизъм на първата ни ракета, чрез чиято помощ той отразява по ефектен начин точка за пробив в двубоя си срещу Хуберт Хуркач на четвъртфиналите в Индиън Уелс.

Челното място в списъка беше отредено на Карлос Алкарас, който демонстрира придвижване на най-високо ниво по корта, за да се задържи в разиграването и впоследствие преминава в настъпление към мрежата, където се отчита с проява на завидно бързи реакции и така си спечелва бурните аплодисменти на цялата зала.

Ето го и пълното видео:


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Най-запомнящите се отигравания за сезон 2021: Григор Димитров в Топ 5 (видео) Калоян Соколов
Теми:  
Tennis TV | бгтенис | видео | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook