Наказателна акция: Детето чудо Андреева даде едва 4 гейма на 11-тата поставена в Синсинати!

от в 00:03 на 15.08.2024
Елеонора Александрова

Мира Андреева започна отлично участието си в Синсинати, след като записа шестата си победа за сезона над представителка на топ 20. Детето чудо на женския тенис разгроми световната номер, Ема Наваро с 6:2 6:2 за 1 час и 7 минути игрово време, като е любопитно да се спомене, че това е четвърта поредна победа за нея над американка. В следващия кръг ще се изправи срещу тенисистката, елиминирала Виктория Томова, Каролина Плишкова.

Тийнейджърката беше значително по-уверена на корта спрямо 11-тата поставена, която от своя страна не показваше най-добрия си тенис. Това позволи на рускинята да поеме инициативата още в самото начало и да реализира пробив в първия гейм.

Световната номер 24 продължаваше да превъзхожда съперничката си във всеки един аспект от играта и дори съумя да удвои преднината си в седмия гейм, а веднага след това се възползва от първата си възможност да затвори сета на собствено подаване и се справи със задачата, печелейки сервис гейма си на нула.

Втората част се разви по идентичен начин. Рускинята отново реализира ранен пробив (в третия гейм), а от своя страна американката нямаше отговор на изключително прецизната игра на младата тенисистка, която конструираше спечелените си точки по великолепен начин.

Всичко това отвори втора възможност на Андреева да увеличи аванса си и тя отново не се поколеба да го направи, елиминирайки с лекота една от скритите фаворитки за трофея и местна любимка!


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Наказателна акция: Детето чудо Андреева даде едва 4 гейма на 11-тата поставена в Синсинати! Елеонора Александрова
Теми:  
wta | емма наваро | мира андреева | Обзори | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook