Наоми Осака откри сезона на трева с победа над Мария Сакари

от в 21:09 на 18.06.2019
В
Наоми Осака започна сезона на трева с трудна победа над Мария Сакари. Първата в света постигна ценния успех след близо два часа здрава битка и след 6:1 4:6 6:3.



Първата част бе тотално доминирана от Осака и Сакари не можеше да намери какъвто и да е ритъм в играта си, но за сметка на това щом японката свали нивото, в средата на втората част гъркинята натисна и постепенно натрупваше скорост, за да може в крайна сметка да изравни за 1:1.



Третата част предложи драма в едва два последователни гейма след 2:2, защото първоначално Осака трябваше да спасява шест брейкбола, преди именно тя да пробие. Това бяха и единствените възможности за пробив в сета, като по този начин в крайна сметка Наоми успя да си извоюва мача и да продължи във втори кръг.

https://twitter.com/josemorgado/status/1140994473058590720?s=19

Юлия Гьоргес също откри тревния сезон с престижна победа, след като реализира обрат над 35-тата в света - Даяна Йестремска. Това стана след 3:6 6:4 6:3 в полза на германката, а тя за момент в началото на втория сет дори изоставаше със сет и пробив пасив преди да превключи на нова предавка и да започне да контролира играта на корта в Бирмингам.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Наоми Осака откри сезона на трева с победа над Мария Сакари В

Коментари





Следвайте ни в Facebook