Наоми Осака ще участва в комикс, илюстриран от сестра и

от в 21:38 на 01.12.2020
Диана Андреева

Не е необичайно Наоми Осака да се появява в списания. Този път обаче трикратната шампионка от Големия шлем ще участва в комикс.

Тя ще се включи в японска поредица комикси за манга, която ще излезе следващия месец в списание за тийнейджърки. Проектът се създава с помощта на по-голямата й сестра Мари, която също играе тенис.

Сериалът е озаглавен "Ненадмината Наоми Тенка-ичи", което приблизително означава "Световната номер 1", и ще излезе на 28 декември в списание Nakayoshi, предаде Ройтерс. 23-годишната Осака публикува в Twitter съобщение за поредицата графични романи.

Тя написа:

„Израстването с четене на манга / гледане на аниме беше нещо, което свързваше мен и сестра ми толкова много през годините, така че това е наистина вълнуващо и за двете ни.“

Осака е изобразена с виолетова коса, с розови нюанси на конската й опашка. Има оранжева козирка, зелен потник и лилава ракета. На изображението са представени фирмените големи перлени обеци на Осака и перлената огърлица, която тя често носи.

24-годишната Мари направи илюстрация на Наоми за юнския брой на японския GQ и този за Esquire, който излезе месец по-късно. Сестрите заедно са работили и върху благотворителни маски за лице през годините, а това е пореден съвместен проект.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Mari Osaka (@mari.osaka)

Осака е участвала и в анимирана форма в Nissin Foods Holdings. По време на рекламна кампания през януари 2019, тя бе изобразена с бледа кожа, светлокафява коса и кавказки черти, като се има в предвид, че в реалния живот е наполовина японка и наполовина хаитянка.

След недоразумението компанията се извини и премахна рекламата от YouTube по искане на Осака.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Наоми Осака ще участва в комикс, илюстриран от сестра и Диана Андреева
Теми:  
мари осака | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook