Наоми Осака стана собственичка на футболен отбор

от в 16:04 на 28.01.2021
Калоян Соколов

Наоми Осака определено се превърна в едно от водещите лица на WTA, постигайки забележителни резултати на тенис корта. Японката също така винаги изказва своите позиции по нашумелите социални теми, а нейният образ без съмнение предизвиква огромен интерес у спонсорите, тъй като в момента Осака е най-високоплатената тенисистка в света.

Наоми пък явно е решила да не си губи времето и вече прави своите първи сериозно инвестиции, сдобивайки се с женски футболен отбор. Става въпрос за тима на North Carolina Courage, който в момента се подвизава в най-горната дивизия на американската футболна асоциация.

"През годините съм получавала много любов от другите атлетки, така че съм горда да съобщя, че и аз ще мога да се отблагодаря по някакъв начин, ставайки съсобтвеник на клуба North Carolina Courage. Хората в тази организация ме впечатлиха с желанието си да развиват женското направеление в този спорт и да използват влиянието си еднинствено за благородни цели. Моята роля ще бъде по-скоро наставническа, но вече имаме някои страхотни идеи и се надявам този проект тепърва да се разраства" - сподели бившата номер 1.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Наоми Осака стана собственичка на футболен отбор Калоян Соколов
Теми:  
wta | любопитно | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook