"Напълно неуместно": Тиафо прекъсна шампионската фотосесия на Синер с неприличен жест (видео)

от в 14:51 на 20.08.2024
Калоян Соколов

Франсис Тиафо винаги е бил известен със силно развитото си чувство за хумор и не се колебае да го показва дори във възможно най-сериозните моменти, което го поставя сред най-колоритните образи в ATP Тура. Вчера американецът отново прояви своя шегаджийски характер, но много фенове не одобриха неговата проява и това провокира лавина от негативни коментари по адрес на "Биг Фо".

Световният номер 20 загуби финала на Мастърса в Синсинати от Яник Синер със 6:7(4) 2:6, но все пак реши да бъде част от шампионската фотосесия, макар и да не държеше големия трофей в ръцете си. Тиафо застана точно на пътя на камерите, които точно щяха да запечатат специалния момент за италианеца и показа среден пръст зад гърба на Синер, след което се отдалечи с усмивка.

Самият Синер прие съвсем добронамерено шегата на своя колега, само че повечето странични наблюдатели сметнаха поведението на американеца за безвкусно и го обвиниха в липса на уважение към опонента си. 

"Същински клоун. Винаги иска да бъде център на внимание и се опитва да отнеме момента от заслужилия шампион. Напълно неуместна и глупава проява, която изобщо не беше забавна" - гласи един от коментарите под публикуваното видео с въпросния жест от страна на бившия полуфиналист от US Open.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Напълно неуместно": Тиафо прекъсна шампионската фотосесия на Синер с неприличен жест (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | синсинати | франсис тиафо | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook