"Нашите не ми позволяват да имам връзка": Радукану заряза син на мултимилионер

от в 10:49 на 14.06.2024
Елеонора Александрова

Шампионката от US Оупън през 2021-ва година, Ема Радукану, се раздели с приятеля си, Карло Агостинели, който е син на милионера и основател на Rhine Group, Робърт Агостинели (със състояние от 780 милиона паунда)

21-годишната Ема и Карло бяха във връзка в продължение на една година, като двамата често споделяха снимки заедно на различни места (ваканции в Гърция, Мексико). Съвсем скоро обаче стана ясно, че отношенията между влюбената двойка са се изчерпали, а тяхната последна съвместня поява беше на седмицата на модата в Париж, която се състоя преди около 3 месеца.

Анонимен източник разкри пред известния британски сайт за новини "Sun" за новината, а самият факт, че Агостинели вече не следва британката, както и тя него в социалните мрежи, като дори го е блокирала и медиите на Острова твърдят, че именно тя е инициирала раздялата с проваления футболист от школата на Тотнъм и възпитаник на Станфорд.

Интересно е да се спомене, че преди известно време Радукану сподели пред медиите, че не ѝ било е позволено да има връзка с момче на този етап от нейния живот, понеже според родителите ѝ това се отразява негативно на нейната кариерата, като това може да е една от причините за раздялата ѝ с Агостинели.

Последните събития около личнич живот на "мейджър" шампионката изглежда са ѝ се отразили добре, тъй като в момента тя играе на WTA-250 надпреварата в Нотингам и се класира за 1/4 финалите без да е загубила сет в турнира досега.

Източник: First Sportz

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Нашите не ми позволяват да имам връзка": Радукану заряза син на мултимилионер Елеонора Александрова
Теми:  
wta | ема радукану | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook