Насладете се отново: Пълен запис от победата на Григор Димитров над Ласло Джере

от в 11:13 на 19.01.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров продължава да впечатлява с изявите си на тазгодишния Аустрелиън Оупън и след като на старта на надпреварата успя да сломи съпротивата на винаги непредсказуемия Аслан Карацев, то по-рано през днешния ден родният ни представител без затруднения наложи волята си и над четвъртата ракета на Сърбия Ласло Джере, като по този начин си осигури сблъсък за влизане в осминафиналите срещу победителя от срещата между Новак Джокович и Енцо Куако.

Първата ни ракета изнесе истински тенис рецитал по време на днешната си среща, като от първата до последната точка изцяло притежаваше инициативата и в хода на мача отпусна едва пет гейма общо на противника, побеждавайки го на нула в третата част. Нашето момче превъзхождаше опонента си във всеки един аспект от играта и показа изключителна вариативност както в ударите си, така и в своя сервис, благодарение на което не допусна да се стигне до нито една точка за пробив в негов сервис гейм. 

В случай че сте пропуснали да изгледате двубоя на живо, или пък имате желание отново да се насладите на играта на българския тенисист, то можете да го направите тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Насладете се отново: Пълен запис от победата на Григор Димитров над Ласло Джере Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | бгтенис | григор димитров | запис

Коментари





Следвайте ни в Facebook