Навръх 35-тата си годишнина: Мария Шарапова обяви, че е бременна!

от в 07:55 на 20.04.2022
Калоян Соколов

Мария Шарапова отбеляза своя 35-ти рожден ден във вторник, но той беше много по-специален от предходните. Рускинята качи пост в края на деня и всички очаквахме да видим поредните думи на благодарност за пожеланията по неин адрес, само че бяхме много далеч от истината. Шарапова всъщност разкри, че очаква своето първо дете. Бившата номер едно сподели кадър, от който ясно се вижда бременното коремче на бъдещата майка и сама признава скъпоценното предстоящо ново начало в живота си и с чувство за хумор не скри, че не е нещо ново за нея да яде торта като за двама души на рождения си ден

Петкратната шампионка от Шлема се отказа от тениса през 2020-а година, когато стартира пандемията и е единствената руска жена спечелила всеки един от "мейджър" турнирите. Оттогава тя развива различни бизнеси, но най-вече се е съсредоточила върху марката си "Sugarpova", която е специализирана в производството на захарни изделия.

Сега обаче Маша категорично има далеч по-важни предстоящи събития за нея, а работата временно ще остане на заден план. Бащата на детето пък е милионерът Александър Гилкс, който се занимава с търговия на изкуство и е учил заедно с принц Хари, докато Елтън Джон е един от най-близките му приятели и двамата дори посетиха заедно церемонията по връчването на наградите "Оскар" преди три години.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Навръх 35-тата си годишнина: Мария Шарапова обяви, че е бременна! Калоян Соколов
Теми:  
wta | александър гилкс | любопитно | мария шарапова

Коментари





Следвайте ни в Facebook