Най-доброто в Монте Карло: Евроспорт избра удар на Григор за топ изпълнението в турнира (видео)

от в 12:05 на 15.04.2024
Калоян Соколов

Участието на Григор Димитров на надпреварата в Монте Карло продължи по-кратко, отколкото на всички ни се искаше, но българинът остави своя неизменен блясък след себе си и в Княжеството, като освен това показа, че се намира в отлична форма за началото на клей сезона.

Световният номер 10 имаше всички шансове да отстрани миналогодишния финалист Холгер Руне, но пропусна два мачбола и датчанинът си извоюва успех в близо 4-часовата 1/8-финална битка между двамата, въпреки че по нищо не го заслужаваше с всички мръсни номера, до които прибегна в хода на мача.

Нашият сънародник пък за пореден път си заслужи любовта на публиката и сътвори някои фамозни точки в срещата си със скандинавеца, сред които бяха печеливш пасинг шот зад гърба и уинър при удар над глава, който беше  със скорост от само 42 километра в час. Въпросните две точки вече ви бяха показани в един от предходните ни материали, но новото около тях е, че екипът на Евроспорт направи класация с 5-те най-добри удара за целия турнир и постави начело " fake smash-а" на първата ни ракета.

В класацията освен това попаднаха бекхенд смача от основната линия на Николас Джари, както и изпълнения от ракетите на Стефанос Циципас, Яник Синер и Карен Хачанов, а ето и пълното видео най-добрите отигравания в Княжеството през тази година:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Най-доброто в Монте Карло: Евроспорт избра удар на Григор за топ изпълнението в турнира (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | hotshot | бгтенис | григор димитров | любопитно | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook