"Не се срамувайте, питайте": Неловко мълчание на пресконференцията на Алкарас (видео)

от в 15:37 на 30.08.2023
Мирела Николова

Карлос Алкарас трябваше да прекара по-малко от час на корта в първия си двубой на тазгодишния US Open, след като противникът му на старта в лицето на Доминик Кьопфер получи контузия още в самото начало на сблъсъка им тази нощ и бе принуден да се откаже след едва 58 минути игра. Впоследствие миналогодишният шампион в надпреварата се насочи към залата за пресконференции, където обаче станахме свидетели на доста необичайна ситуация.

Макар медийното внимание към световния №1 да е огромно след всички забележителни успехи, които постигна, то по време на днешната му пресконференция журналистите сякаш се страхуваха да зададат въпросите си. След като пресаташето на турнира обяви началото на пресконференцията и попита кой от присъстващите желае да вземе думата пръв, настана неловка тишина, която породи известна доза объркване и у самия Карлитос.

"Някой, който иска да започне? Хайде, не се срамувайте. Вие сте тук. Карлос е там. Трябва да зададете въпрос", подходи с чувство за хумор пресаташето, като няколко секунди по-късно испанска журналистка бе първата, която реши да се "престраши".


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Не се срамувайте, питайте": Неловко мълчание на пресконференцията на Алкарас (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | us open 2023 | интервю | карлос алкарас | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook