Не спечели мача, но вдигна публиката на крака: Тийм с две спиращи дъха изпълнения (видео)

от в 00:54 на 18.05.2022
Владислав Риждов

Доминик Тийм преминава през трудни моменти, откакто се завърна обратно на корта в края на месец март. Вчера австриецът трябваше да претърпи шестото си поредно поражение, след като отстъпи на Марко Чекинато на старта на турнира в Женева и така ще се отправи към любимия си Ролан Гарос без нито една победа в актива си през сезона.

Въпреки че не успя дори да спечели сет срещу италианеца, бившият номер 3 се отчете с две изумителни отигравания, които вдигнаха на крака публиката в швейцарския град. В средата на втората част световният номер 134 реши да тества бързината на австриеца и в рамките на няколко минути станахме свидетели на две майсторски изпълнени къси топки.

При първия случай Тийм достигна до топката, но италианецът бе подготвен и последва прехвърлящ удар, след който видяхме истинска магия от ракетата на 194-ия в света, който изпълни впечатляващ удар между краката, превърнал се в уинър, оставяйки Чекинато и зрителите без думи. Една точка по-късно феновете на корта изпитаха дежавю. Още един път шампионът от US Open бе прехвърлен, след като отигра къса топка на опонента си, но отново демонстрира колко добре умее така наречения "хот-дог" и матира отсрещната страна на мрежата. Насладете се сами на двата удара, които определено си заслужава да се видят:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Не спечели мача, но вдигна публиката на крака: Тийм с две спиращи дъха изпълнения (видео) Владислав Риждов
Теми:  
атп | доминик тийм | любопитно | марко чекинато | тенис турнир в женева

Коментари





Следвайте ни в Facebook