"Не знам дали ще сме заедно": Болтър порица липсата на Де Минор на финала в Нотингам

от в 11:28 на 17.06.2024
Елеонора Александрова

Алекс Де Минор и Кейти Болтър са една от най-популярните влюбени двойки в света на тениса, а освен това се оформят като една от най-успешните такива, имайки предвид страхотните им резултати през сезона в съответно ATP и  WTA Тура.

Безспорна 2024-та е най-успешната за двамата от началото на кариерите им в тениса. Болтър направи своя дебют в топ 30, а зад това има причина, тъй като вчера тя спечели втората си титла през сезона, защитавайки трофея си в Нотинга,. От своя страна Де Минор влезе за първи път в топ 10, вчерашният ден донесе и на него втора купа през сезона (завоюва в Хертогенбош), а още по-любопитно е, че двамата спечелиха и дебютните си титли през сезона на един и същи един ден - 3 март (Де Минор в Акапулко, а Болтър в Сан Диего).

По темата за съвпаденията на успехите на двамата влюбени, говори първата ракета на Великобритания, която не скри британското си чувство за хумор и заплаши световния номер 7 с раздяла, след като очевидно не беше доволна от факта, че австралиецът не е отпътувал от Хертогенбош за Нотингам да я подкрепи, макар че е имал нужното време да го стори:

"Гаджето ми реши да не пътува за финала, въпреки че си мислех, че може и да го е направил след победата му в Хертогенбош. Ще трябва да поговорим за това тази вечер и да видим дали все още ще сме заедно. Надявам се, че той слуша това, защото има какво да си кажем." - сподели с усмивка Болтър по време на шампионската си реч.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Не знам дали ще сме заедно": Болтър порица липсата на Де Минор на финала в Нотингам Елеонора Александрова
Теми:  
wta | алекс де минор | интервюта | Кейти Болтър | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook