Неманя Матич: Мишките излязоха от дупките си, за да критикуват Ноле!

от в 11:13 на 26.06.2020
Марк Хаджижеков
Една от звездите на Manchester United - сърбинът Неманя Матич, се противопостави яростно на критиците на своя сънародник и световен номер едно в тениса - Новак Джокович, който в последните дни бе нападан от най-различни свои колеги и специалисти заради провеждането на Adria Tour, след като Григор Димитров, Борна Чорич, Виктор Троицки, че и самият Джокович дадоха позитивна проба за Covid-19. 

Only thing I resent Djokovic for is apologising: Man Utd's Matic ...

В отворено писмо до ,,Джокера" футболистът заяви своята безпрекословна подкрепа към сънародника си, защитавайки го пламенно. Единственото, за което Матич упреква Джокович в своето писмо, е фактът, че Ноле се извини на всички, на които е причинил болка. Неманя определи критиците на Джокович като ,,мишки, които са излезнали от дупките си", като футболитът заяви, че скоро именно те ще се извиняват на световния номер едно. Ето и цялото писмо на Матич до Джокович:


С уважение, 


Виждам, че през последните няколко дни е направена кампания против Новак Джокович за организирането на турнир в Белград, въпреки че съгласно законите на държавата Сърбия всичко е било в ред и организацията е била на високо ниво. 


Въпреки това мишките излязоха от дупките си, за да критикуват световния номер едно, както по отношение на тениса, така и по отношение на неговото поведение спрямо всичките хора по света. 


Все пак аз не съм притеснен. Много скоро котката (а именно Ноле) ще се завърне обратно на корта, а мишките - обратно в дупките си. 


Този турнир бе страхотен и се надявам, че ще стане традиционен, защото нашият тенис го заслужава. 


Единственото нещо, за което упреквам Новак, е, че се извини на мишките, които го критикуват безпричинно. 


Не, Ноле. Те ще се извиняват на теб - скоро. 


Поздрави на всички хора по света от Манчестър. 


Неманя Матич


Източник: Tennis365.com


Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Неманя Матич: Мишките излязоха от дупките си, за да критикуват Ноле! Марк Хаджижеков

Коментари

Следвайте ни в Facebook