Редки сцени в Акапулко: Когато дори природата не е в състояние да спре състезателите

от в 14:24 на 20.03.2021
Диана Андреева

Германският 1/2-финал на Abierto Mexicano de Tennis между Александър Зверев и Доминик Кьопфер предостави на феновете освен страхотни разигравания, възможност да видят едно необичайно събитие. Мачът беше в разгара си, когато телевизионната камера започна да се тресе, а хората, наблюдаващи двубоя пред екраните, не бяха наясно какво точно се случва.

Щом картината отново се изясни, стана ясно, че в Акапулко е имало земетресение. А впечатляващо в тази ситуация бе, че нито един от играчите дори не трепна и продължи да се бори в разиграването, сякаш нищо не се е случило. В крайна сметка точката отиде на сметката на световния номер седем, а впоследстние Зверев спечели и срещата в последователни сетова - 6:4 7:6 и по този начин си осигяри място в заключителния двубой в Мексико.

Това ще бъде 23-и финал в кариерата на Зверев на ниво ATP Tour, като той до момента има 13 титли, а в ранните часове на утрешния ден ще се изправи срещу друг представител на младото поколение в тениса, а именно Стефанос Циципас.
Междувременно Кьопфер ще се изкачи до рекордно висока позиция в световтата ранглиста, а именно 54 място.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Редки сцени в Акапулко: Когато дори природата не е в състояние да спре състезателите Диана Андреева
Теми:  
акапулко | александър зверев | доминик кьопфер | зверев | тенис турнир в акапулко

Коментари





Следвайте ни в Facebook