Непобедим през 2024-та: Синер не изпита проблеми срещу Кокинакис в ИУ, очаква го коварен опонент!

от в 22:33 на 08.03.2024
Елеонора Александрова

Яник Синер продължава да показва защо именно той е тенисистът, намиращ се в най-добра форма в ATP тура в момента. Италианецът, който спечели Аустрелиън Оупън и турнира в Ротердам, удължи серията си до 16 поредни победи и 13 за годината. В първия си мач в Индиън Уелс той победи Танаси Кокинакис с 6:3, 6:0. В следващия кръг той ще срещне победителя между Борна Чорич и Ян-Ленард Щруф.

Първите подавания бяха интересуващи, като и двамата ни осигуриха дълги и оспорвани разигравания. Аутсайдерът в двубоя имаше възможността да реализира пробив в средата на първия сет, с което да обърне играта в своя полза, ала нервите на световния номер 3 не само издържаха, но и самият той успя да спечели гейм от началния удар на австралиеца при 4:3. Сервис играта на Синер бе безпогрешна в хода на целия сет, като така той успя да го затвори с 6:3.

Възползвайки се от инерцията, която набра в края на първата част на двубоя, във втората "мейджър" шампионът изцяло доминираше над своя противник. Геймовете приключваха много по-бързо, като фаворитът реализира три поредни пробива над Кокинакис. Запазвайки силната си игра на начален удар, италианецът успя да "върже геврек" над опонента си!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Непобедим през 2024-та: Синер не изпита проблеми срещу Кокинакис в ИУ, очаква го коварен опонент! Елеонора Александрова
Теми:  
яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook