Неразделни и на корта: Циципас и Бадоса ще играят в турнира на смесени двойки на Ролан Гарос

от в 10:26 на 28.05.2024
Калоян Соколов

Стефанос Циципас и Паула Бадоса ще направят своя дебют като тандем на корта. Двамата влюбени оповестиха своята раздяла само преди около малко повече от 3 седмици, но видяха, че не могат един без друг и сега са отново заедно. Техният романс започна именно на миналогодишния Ролан Гарос, а излежда двете тенис звезди най-после са твърдо решени да играят заедно в основната схема на Голям шлем и вчера стана ясно, че са получили "уайлд кард" за основната схема на смесени двойки в Париж.

Циципас и Бадоса трябваше да играят заедно още на минаогодишния Уимбълдън, но тогава испанката се контузи, като те все пак направиха неофициална тренировка по време на демонстритивното състезание World Tennis League,в което гръцко-испанското дуо срази Даниил Медведев и София Кенин.

Жребият пък вече беше изтеглен и стана ясно, че съперници на именитите тенисисти ще бъдат Ена Шибахара и Натаниел Лемънс. Интересното е, че Циципас и Бадоса няма да бъдат единствената двойка, която е заедно и в живота, защото в надпреварата ще се включат още Томаш Махач и Катерина Синкова, а Уго Юмбер ще се опита да преглътне разочарование от провала си на сингъл, обединявайки сили със своята приятелка Теса Андрианджафитримо, а техни съпрници на старта ще бъдат топ поставените - Матю Ебдън и Елън Перес.

Пълен жребий за смесените двойки на Ролан Гарос:


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Неразделни и на корта: Циципас и Бадоса ще играят в турнира на смесени двойки на Ролан Гарос Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | любопитно | паула бадоса | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook