Нетрадиционен тандем грабна титлата в Атланта на двойки

от в 12:58 на 02.08.2021
Диана Андреева

Райли Опелка и Яник Синер до сега не бяха се състезавали заедно на двойки, но изглежда, че тимът им се е сработил отлично, защото те са новите шампиони на Atlanta Open! Трофеят им бе връчен след като във финалния мач надиграха Стив Джонсън и Джордан Томпсън с 6:4 6:7(6) 10:3.

"Той заслужава повече поздравления от мен, успехът ни се дължи именно на него.", сподели Синер в интервю. "Играта му както на сервис, така и на ретур беше неотразима. Забавлявахме се много през последната една седмица, за което съм му благодарен."

Двамата състезатели далеч не са специалисти на двойките, но те се представиха отлично през тази седмица и заслужено спечелиха трофея. Без да загубят нито един сет по пътя към финала, те дебютираха в заключителната фаза на ATP събитие през вчерашния ден, а ето как точно се чувства Опелка след победата:

"Беше забавно. С играч като Яник до себи си, се чувствах сякаш мога да победя всеки. Беше незабравимо изживяване. Беше удоволствие да прекарам време със състезател като него. Изобщо не можеше да разбереш, че той е едва на 19 години - играта му е истински зряла. Мозъкът му работи различно от този на останалите играчи, затова наистина се наслаждавах на времето, което прекарахме заедно.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нетрадиционен тандем грабна титлата в Атланта на двойки Диана Андреева
Теми:  
райли опелка | тенис турнир в атланта | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook