Невероятен Беранкис шокира Медведев на старта в Дубай!

от в 13:49 на 26.02.2019
В
Рикардас Беранкис сътвори най-голямата изненада до момента на надпреварата в Дубай, надигравайки Даниил Медведев с 6:3 6:3.

Литовецът избра да посреща за начало, което се оказа отлична идея, тъй като Медведев играеше срещу вятъра и допусна две двойни грешки, а след поредни прекрасно пласирани по линиите ретури, Беранкис поведе с пробив.

Изненадващо, реакция от руснака нямаше и квалификантът продължи да стои по-добре на корта, като беше много близо до нов брейк в следващите две подавания на Медведев.

Все пак стабилния начален удар задържа Даниил в резултата, но в деветия гейм дори той спря да функционира, което доведе до спечелване на частта от противника му.

Във втория сет, Беранкис продължи да играе изключително близо до основната линия и водеше разиграванията в сблъсъка, а Медведев, който играеше крайно пасивно, бе постоянно тестван с къси топки и силно подсечени ниски бекхенди, които затрудняваха високия младеж.

Така аурсайдерът отново дръпна с ранен аванс от 3:0 гейма, а шампионът от София беше видимо изнервен и допускаше огромен брой неточности.

Това още повече, улесни прекрасно играещият литовец, който предлагаше изключително интелигентен тенис с много смени на темпото и без излишни рискове,а това му се отплати и той се приближи само на гейм от успеха при 5:1.

В този момент, нямащ какво да губи, Даниил заигра по-освободено и агресивно, като това му донесе връщане на един от пробивите, ала за обрат бе безвъзвратно късно и с прекрасен форхенд уинър по правата, Рикарда Беранкис направи една от сензациите на 2019 година!

https://twitter.com/doublefault28/status/1100360061170401280?s=19

 

 

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Невероятен Беранкис шокира Медведев на старта в Дубай! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook