Невиждани сцени в Орлеан: Муте се нахвърли с юмруци на Адриан Андреев след мача им

от в 09:17 на 30.09.2022
Калоян Соколов

Адриан Андреев се намира в най-добрата си форма през цялата си кариера досега, като за трета поредна седмица достига поне до четвъртфиналите на надпревара в Чаланджър Тура. Това се случи, след като вчера младият българин успя само в рамките няколко дни да победи отново Корентен Муте, който се намира под номер 64 в световната ранглиста. Нашият сънародник беше напълно надигран в откриващата част, но съумя да навакса сет пасив, демонстрирайки невероятен тенис в тайбреците на втория и третия сет, за да се поздрави с нов престижен триумф.

Най-интересното обаче се случи, след края на срещата, когато играчите определено бяха малко по-агресивни от обичайно при поздрава си и имаше известно бутане от двете страни от мрежата, само че нещата далеч не приключиха дотук. Темпераментният французин направимо немислимото, преминавайки в полето на родния ни представител и му се нахвърли с юмруци, но главният съдия веднага слезе от стола си и всичко приключи без сериозни поражения.

Всъщност местният представител започна всичко още по време на двубоя, тъй като се целеше с всичка сила в тялото на Адриан, докато нашият сънародник загряваше волета, а впоследствие на няколко пъти казваше на Андреев да не го гледа, ала в крайна сметка тези провокации се обърнаха срещу самия Муте и Ади остави неговата игра да говори, което се оказа печелишвата стратегия.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Невиждани сцени в Орлеан: Муте се нахвърли с юмруци на Адриан Андреев след мача им Калоян Соколов
Теми:  
адриан андреев | бгтенис | корентен муте | любопитно | орлеан | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook