Невиждано зрелище на US Open: Джокович и Макенроу ще премерят сили с Агаси и Алкарас!

от в 15:23 на 17.08.2024
Елеонора Александрова

Демонстративните мачове в Ню Йорк са традициона част от прелюдията преди US Open и винаги са ни впечатлявали със своята невероятна атмосфера, а през тази година ни предстои да наблюдаваме нещо невиждано на 21 август.

Предстоящото супершоу ще е своеобраен сблъсък на поколенията, в който ще се включат двамата финалисти от Олимпиадата в Париж - най-успешният тенисист за всички времена Новак Джокович и 21-годишната голяма звезда на мъжкия тенис Карлос Алкарас, както и на двама от най-великите играчи в историята на тениса - Джон Макенроу и Андре Агаси.

Забележително е да се спомене, че общият брой на спечелените "мейджър" титли на четиримата е 43, като Джокович ще обедини сили с винаги атрактивния Макенроу, а сребърният медалист - с Андре Агаси, който е един от едва петимата тенисисти, които могат да се похвалят със "Златен шлем" (4-те титли от Големия шлем и олимийското злато).

Освен четиримата бивши номер 1 тенисисти, ще видим и двамата най-успешни аржентински тенисисти за всички времена Хуан Мартин Дел Потро и Габриела Сабатини, както и неостаряващата Винъс Уилямс и последния американец, достигнал до върха на световната ранглиста, Анди Родик в действие.

Източник: Punto De Break


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Невиждано зрелище на US Open: Джокович и Макенроу ще премерят сили с Агаси и Алкарас! Елеонора Александрова
Теми:  
us open | андре агаси | Демонстративен турнир | джон макенроу | карлос алкарас | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook