"Няма да го спечелят, съжалявам": Алкарас отписа Англия на европейското по футбол (видео)

от в 10:43 на 21.06.2024
Калоян Соколов

Карлос Алкарас отписа шансовете на Англия да стане европейски шампион по футбол и подкрепи своята Испания към това да стигне до рекорден 4-ти трофей в шампионата на стария континент. Европейското първенство по футбол стартира точно преди седмица в Германия и досега радва феновета на играта с резултатни мачове, немалко изненади и атрактивни сблъсъци.

Голямото изключение обаче сякаш се оказва английската селекция, която беше сочен като топ фаворит за титлата заедно с тази на Фрация. "Трите лъва" откруха участието си с постна продукция срещу Сърбия, печелейки заради индивидуален проблясък на Джуд Белингам с 1:0. Вчера обаче и звездата на Реал Мадрид не беше на ппзнатото високо ниво, а момчетата на Гарет Саутгейт дори трябва да щастливи, че стигнаха до равенство с Дания, имайки предвид по-активната игра на датчаните в немалки периоди от срещата.

"Испания ще бъде шампион. Това е моята прогноза. Англичаните? Максимум полуфинал или финал. Знам, че Англия има много добър отбор и ще стигне напред, но няма да спечели, съжалявам" - заяви Алкарас за социалните медии на турнира в Куинс, а по ирония на съдбата, той беше отстранен от местния представител Джак Дрейпъркойто е родом от Лондон.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BBC SPORT (@bbcsport)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Няма да го спечелят, съжалявам": Алкарас отписа Англия на европейското по футбол (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook