Няма да има отказване: Шампионката от Маями промени плановете си и ще продължи кариерата си!

от в 09:08 на 18.10.2024
Елеонора Александрова

Даниел Колинс обяви, че ще се състезава и през 2025-та година, след като вчера нейното име изненадващо фигурираше в списъка за United Cup през 2025-та. Американката (по това време само на 29) обяви още в началото на сезона, планита да се отдаде на създаването на семейство и няма да играе след края на настоящата година, но последва най-силния сезон в нейната кариера, като тя се завърна в топ 10, печелейки последователно титлите в Маями и Чарлстън.

В един момент Колинс влезе в серия от 15 поредни мача без загуба и очевидно световната номер 9 няма намерение да приключва с играта, когато се намира във формата на живота си, което стана ясно от нейното последното изявление в социалните медии:

 "Здравейте на всички! Бях малко неактивна през последните няколко седмици, така че е време да ви споделя какво става с мен. Този период беше стресиращ за мен, заради ужасяващите урагани във Флорида. Освен това се и занимавах с някои проблеми около моята ендометриоза (гинекологично заболяване) и други здравословни заболявания. Макар да бях развълнувана и нетърпелива да сложа край на тенис кариерата си, с което да сложа начало на следващата си глава от живота, то нещата не вървят по план.

В допълнение към справянето на някои продължителни здравословни проблеми през последните няколко месеца, наскоро посещавах специалисти, за да разбера по-добре кой е най-добрият начин да постигна крайната си мечта, а именно да създам семейство.

Справянето с ендометриозата и плодовитостта е огромно предизвикателство за много жени и нещо, през което аз постоянно преминавам, но имам изцяло доверие към екипа, с който работя. Просто ще отнеме повече време, отколкото си мислех, което е и причината за големите новини,а именно, че историята на "Данимал" (прякорът на Колинс) не е стигнала до своя край. Ще играя и през 2025-та година."

Източник: Tennis Up To Date 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Няма да има отказване: Шампионката от Маями промени плановете си и ще продължи кариерата си! Елеонора Александрова
Теми:  
wta | Даниел Колинс | новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook