Няма спирка! Първа титла за Камерън Нори в ATP Тура!

от в 09:53 на 25.07.2021
Калоян Соколов

Камерън Нори безспорно е едно от откритията на новия тенис сезон, а днес британецът записа своята 35-та победа за календарната година, която му донесе дебютна титла в ATP Тура! Това се случи на финала в Лос Кабос, където топ поставеният не изпита никакви трудности в двубоя си срещу тийнейджъра Брандън Накашима и го надви с 6:2 6:2, за да се поздрави с трофея!

Двубоят стартира с размяна на убедително спечелени подавания от двамата състезатели, но напрежението категорично бе сковало младока, който допускаше нетипчини грешки, а Нори постепенно взе сериозно надмощие и скоро водеше с 5:1 гейма. Оттам насетне пък за световния номер 30 не представляваше трудност да поведе в отделните части, като Накашима изглеждаше напълно изхабен от предходните си сблсъци в надпреварата.

Статуквото не се промени особено във втория сет, където все пак американецът съумя да отмъкне сервиса на опонента си, само че впоследствие веднага на свой ред беше пробит и финалистът от Куинс отново установи пълен контрол над събитията на корта, с което заслужено достигна до най-големия си успех до момента през своята кариера.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Няма спирка! Първа титла за Камерън Нори в ATP Тура! Калоян Соколов
Теми:  
atp | брандън накашима | камерън нори | лос кабос | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook