"Нямаш никаква идея какво говориш": Турсунов защити треньора на Рибакина от бивша №3

от в 10:57 на 29.01.2023
Мирела Николова

През последните няколко дни треньорът на Елена Рибакина - Стефано Вуков, попадна под светлината на прожекторите заради поведението си по време на двубоите на своята подопечна. Многократно камерите са го заснемали да реагира крайно негативно след грешки на казахстанската представителка, а в полуфиналния ѝ мач той дори бе уловен как сочи с пръст към главата си, изнасяйки поредната си тирада към тенисистката.

Този вид отношение получи остри критики от бивши тенисисти, като Роберта Винчи дори заяви как веднага би уволнила треньора си, ако се отнася с нея по такъв начин. Бившата №3 Пам Шрайвър също се присъедини към критиците на Вуков, казвайки как се надява Рибакина да намери треньор, който да я уважава през цялото време.

въпросното изявление на Шрайвър също си навлече сериозна доза критики от друг неин бивш колега в лицето на Дмитрий Турсунов, който никак не пожали американката, публикувайки следното в профила си в Twitter:

"Пам, уважавам те като фигура в тениса, но напоследък те видях да пишеш множество съмнителни неща. Това тук беше черешката на тортата. В стремежа си да уязвиш случайни хора в тениса по странни причини, вие открито и публично обидихте човека, който направи възможно да знаете коя е Елена Рибакина. Ти нямаш ни най-малка представа за какво говориш и дължиш публично извинение на човек, който е велик треньор във всеки един смисъл на думата.

Можеш да се чувстваш късметлия, ако някога достигнеш до подобно ниво и имаш човек като него в своя щаб. Този мъж е верен на своя играч с всяка частица от тялото и душата си. Срамота е, че неколкократно си доказвала, че си сляпа за всичко останало освен няколко жеста", категоричен е Турсунов.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Нямаш никаква идея какво говориш": Турсунов защити треньора на Рибакина от бивша №3 Мирела Николова
Теми:  
wta | Аустрелиън Оупън 2023 | дмитрий турсунов | елена рибакина | любопитно | стефано вуков

Коментари





Следвайте ни в Facebook