Ник Кирьос преди 3 години: Алкохол, дрога и мисли за самоубийство

от в 11:06 на 24.02.2022
Калоян Соколов

Ник Кирьос изглежда на върха на щастието, след като нещата се нареждат за него отлично в личен и работен план. Австралиецът се среща от няколко месеца с новата си приятелка Костен Хаци и непрекъснато повтаря как най-сетне е намерил точното момиче за себе си, а освен това спечели титлата на двойки от Откритото първенство на Австралия заедно с Танаси Кокинакис. Животът на Ник изглежда обаче невинаги е бил толкова безоблачен, за което споделя самият тенисист в социалните медии, където публикува следното съобщение:

"Това съм аз на Аустрелиън Оупън преди три години. Повечето биха предположили, че се чувствам добре психически и се наслаждавам на живота, само че това беше един от най-тъмните ми периоди. Ако се вгледате внимателно в моята дясна ръка, то бихте могли да забележите следи от самонараняване. Имах самоубийствени мисли, като ми беше трудно да стана дори от леглото, а какво остава да играя пред милиони хора.

Бях самотен, депресиран, приемах алкохолни и наркотични вещества. Отблъсквах своето семейство и приятели, защото чувствах как нямам доверие на никого. Това беше поради отказа ми да бъда по-отворен и да разчитам на хората, които ме обичат. Просто си наложих постепенно да ставам по-позитивен. Знам колко изтощаващ може да е животът понякога, превръщайки се дори в невъзможен. Разбирам страха от прекаленото разкриване, тъй като бихте могли да се почувствате слаби или уплашени.

Сега ще ви кажа, че в това няма нищо лошо и не сте сами. Минавал съм през времена, когато е изглеждало, че позитивната енергия никога няма да се превърне в реалност. Моля ви, недейте да се чувствате самотни. Ако се притеснявате да говорите с някого, то аз съм тук, така че се свържете с мен. Мога с гордост да заявя, че напълно обърнах нещата в своя полза и сега имам изцяло различни виждания за всичко. Не приемам нищо за даденост и искам всеки от вас да достигне до пълния си потенциал с усмивка на лицето. Животът е красив" - завършва Кирьос

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Ник Кирьос преди 3 години: Алкохол, дрога и мисли за самоубийство Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook