Ник Кирьос и Янко Типсаревич ще играят демонстративен мач в Мексико

от в 14:57 на 01.01.2020
Петър Колев
Австралийската тенис звезда Ник Кирьос и бившият №8 Янко Типсаревич ще играят демонстративен мач в Мексико на турнира Cancun Open Tennis Fitness, който ще се проведе на 7 и 8 февруари.

Кирьос, който ще открие своя сезон на изцяло новия турнир ATP Cup, има 6 титли в своята кариера и е достигал до №13 в световната ранглиста през 2016 г.

Резултат с изображение за kyrgios acapulco title

Опонент на 24-годишния австралиец ще бъде носителят на 4 титли от календара на ATP - Янко Типсаревич, който сложи край на своята професионална кариера в края на 2019 г. след години на продължителни контузии и проблеми със здравето.

Резултат с изображение за tipsarevic

Феновете в Канкун, Мексико ще имат шанса да видят Кирьос, определян за един от най-атрактивните тенисисти в Тура, и 35-годишният Типсаревич, който е известен със своя борчески дух и желание за игра.

Това няма да е единственият мач, който ще се проведе в Канкун - мексиканските фенове ще имат възможността да видят мач на двойки, включващ световните №1 Хуан Себастиян Кабал и  Робърт Фара и тандема между бившия №2 на двойки Бруно Соареш и мексиканеца Даниел Гарза.

Резултат с изображение за cabal farah

Източник: Tennis World USA


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ник Кирьос и Янко Типсаревич ще играят демонстративен мач в Мексико Петър Колев

Коментари





Следвайте ни в Facebook