Нишикори е аут от Монте Карло след загуба в последователни сетове! Медведев с нова разгромна победа

от в 14:41 на 17.04.2019
В
Кей Нишикори - финалистът от ,,Мастърса" в Монте Карло през изминалата година, загуби още във втория кръг на тазгодишната надпревара в последователни сетове от Пиер-Юг Ербер след резултат 7:5 6:4 в полза на французина. Нужно е да се отбележи, че Ербер, в курса на целия мач, отрази всичките десет брейкбола, които предостави на съперника си, а от своя страна реализира две от трите си такива възможности.

В първия сет при 2:2 Нишикори имаше четири шанса за пробив, както и още два такива при 4:4, но всичките бяха заличени от френския специалист на двойки. Изведнъж при 6:5 бе ред на Ербер да достигне до възможности за брейк, които бяха и с тежестта на сетболи, като още първият такъв бе реализиран.

Французинът заиграваше все по-активно с течението на двубоя, а в ключовите моменти Нишикори се отчиташе с колебливи и несигурни отигравания.

За начало на втората част Пиер спечели за втори път в срещата подаването си, след като изоставаше с 0:40, а при 1:2 той заличи поредния брейкбол.

Скоро резултатът сочеше 4:4, когато французинът отново обърна подаването си, а всичко това даде огромна увереност на Ербер, който в следващия сервис гейм на японеца заигра изключително агресивно и след няколко уинъра от основната линия, както и умели прояви на мрежата, изненадата бе факт.



В трети кръг французинът ще се изправи срещу Борна Чорич.

 

Даниил Медведев регистрира поредната си разгромна победа. Младият руснак надигра Раду Албот с 6:1 6:2 за час и девет минути игра. Така за два мача в Княжеството Медведев е загубил едва пет гейма.

Руснакът започна двубоя ударно, печелейки първите четири гейма в мача, като при 5:1 той реализира трети брейк на сметката си, с което спечели и откриващата част.

За началото на втория сет двамата си размениха по един пробив, преди Медведев отново да възобнови превъзходството си в мача, като 11-тият поставен проби отново и не след дълго поведе с 4:1.

Скоро предимството на руснака набъбна до 5:2, когато отново той проби опонента си за завършек на сета, а с това - и на двубоя.

В следващия кръг на надпреварата Медведев ще се изправи срещу Стефанос Циципас.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нишикори е аут от Монте Карло след загуба в последователни сетове! Медведев с нова разгромна победа В

Коментари





Следвайте ни в Facebook