Контузия и нова операция изваждат Кей Нишикори от игра поне за шест месеца!

от в 18:41 на 25.01.2022
Диана Андреева

Сезон 2020 бе повече от неприятен за Кей Нишикори, който пропусна голяма част от събитията в календара на ATP поради контузия в рамото. Впоследствие обаче през 2021 феновете на японеца имаха възможност да се насладят отново на играта му, напомнила за най-силните му моменти в Тура, но неприятностити за пореден път застигнаха Нишикори. 

Кей ще пропусне поне половината от предстоящия сезон, защото го очаква нова операция. Този път проблемите на Нишикори са в областта на бедрото, като той ще бъде принуден да се подложи на хирургическа намеса, с цел по-бързо възстановяване. Неприятната новина бе съобщена от самия японски тенисист в социалните мрежи, а ето какво точно гласеше съобщението му: 

„Здравейте на всички. Исках да ви предоставя актуална информация относно здравословното ми състояние. Както повечето от вас знаят, не съм се изявявал от Индиън Уелс насам заради контузия в лявото бедро. След като опитах различни видове рехабилитационни методи, с лекарския ми екип решихме, че ще е най добре да се подложа на артроскопична операция, която ще бъде осъществена тази седмица. Ще дам всичко от себе си, за да се завърна възможно най-скоро, като според първоначалните прогнози ще съм извън игра за около 6 месеца. Благодаря на всички ви за подкрепата и очаквам с нетърпение да ви видя отново в Тура" - завърши Нишикори.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Контузия и нова операция изваждат Кей Нишикори от игра поне за шест месеца! Диана Андреева
Теми:  
кей нишикори | нишикори

Коментари





Следвайте ни в Facebook