Ноле: Без Федерер не е същото

от в 22:57 на 02.09.2016
Георги Христов

Рафаел Надал и Новак Джокович изразиха разочарованието си заради отсъствието на Роджьр Федерер на Откритото първенство на САЩ. Носителят на 17 титли от Големия шлем отказа всички турнири до края на сезона след операция на коляното.

"В момента Роджър има същите проблеми, които изпитвах и аз. Желая му наистина скорошно възстановяване. Много е трудно, когато видиш тенисист от неговия ранг да е извън тура. Той липсва както на феновете, така и на всички нас", призна Надал, който се класира за третия кръг след експресен успех над Андреас Сепи с 6:0, 7:5, 6:1.

"Не е същото, когато Роджър не е в схемата на турнира. Както за мен, така и за хората по трибуните. Той е един от най-популярните и успешни изобщо в историята на този спорт.

"Вън от съмнение е, че всеки един турнир ще усети липсата му. Дори и без Федерер обаче, US Open си остава много силна надпревара и съм сигурен, че ще бъде качествена", каза от своя страна световният №1, който си спести мач с Иржи Весели след отказ заради травма на чеха.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ноле: Без Федерер не е същото Георги Христов
Теми:  
новак джокович | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook