Нори: Григор бе изморен, но въпреки това се бори и направи задачата ми трудна

от в 01:27 на 17.10.2021
Мирела Николова

Григор Димитров остана на крачка от финала на тазгодишния Мастърс в Индиън Уелс и след като реализира последователно два шеметни обрата над Даниил Медведев и Хуберт Хуркач, то днес не силите му не издържаха и той напусна надпреварата след двусетова загуба от перфектно играещия Камерън Нори. Минути след класирането си за сблъсъка за титлата британецът даде интервю на корта, а ето и какво сподели той по време на него:

"Това беше най-големият мач в досегашната ми кариера", започна Нори. "Днес усещах дори повече напрежение, отколкото в четвъртък. Излязох на корта и играх наистина добре. Предполагам, че Григор беше леко умерен от предишните си двубои, но въпреки това се бори здраво и направи задачата ми трудна, особено в началото на втория сет, когато не ми беше никак лесно.

През тази година играх множество големи мачове и мисля, че това ми помогна. Имам чувството, че вече съм свикнал с атмосферата на подобни важни срещи. Чувствам се все по-уверен и съм щастлив, че успявам да налагам своята игра в ключовите моменти", завърши британецът, който в неделя ще играе на първия си финал от сериите Мастърс 1000.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нори: Григор бе изморен, но въпреки това се бори и направи задачата ми трудна Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | индиън уелс | интервю | камерън нори | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook