Носителка на наградата "Оскар": Яник Синер ме вдъхновява и ще посетя US Open заради него

от в 10:52 на 25.04.2024
Калоян Соколов

Ан Хатауей е една от най-разпознаваемите и успешни холивудски актриси през последните близо две десетилетия. Американката участва в някои хитови филми като "Дяволът носи прада", "Батман: Завръщането на черния рицар", "Интерстелар" и "Клетниците", а именно последното заглавие носи спечелването на "Оскар" за Хатауей, която има общо 40 награди в богата си кариера и се е снимала в ленти, които са събрали около 7 милиарда долара с прожекциите си по света.

Оказва се, че голямата холивудска звезда е огромна фенка на тениса и в частност на Яник Синер, което разкри в едно от скорошните си интервюта и дори планира скоро да посети негов мач:

"Любимият ми спорт е тенис! Изпитвам огромна наслада да наблюдавам играта на Яник Синер. Той разбира играта толкова добре и му се отдава изключително естествено. Личността му на корта и извън него е вдъхновяваща. Представянето му на Аустрелиън Оупън беше нереално и се надявам скоро да го наблюдавам на живо, като със сигурност отново ще посетя US Open заради него" - признава водещата на цeремонията по връчването на "Оскарите" през 2011-та година, която неотдавна засне реклама с Роджър Федерер, чиято цел беше популяризането на туризма в Швейцария.

Източник: We Love Tennis

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Носителка на наградата "Оскар": Яник Синер ме вдъхновява и ще посетя US Open заради него Калоян Соколов
Теми:  
atp | ан хатауей | интервюта | любопитно | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook