Нов баща на хоризонта в ATP Тура: Давид Гофен обяви най-радостната възможна новина!

от в 12:02 на 08.05.2024
Калоян Соколов

Давид Гофен ще е най-новият баща в ATP Тура. Това стана ясно след последната публикация в социалните медии на неговата съпруга. "Рим и коремчо изпълнено с любов" - гласеше текста под последния пост на Стефани Тучито, на която можем да видим как Гофен е прегърнал бременната си съпруга, с която са заедно от 2012-та насам и имат сключен брак отпреди 3 години.

Тучито също се заминава с тенис, но спира да играе още на 18-годишна възраст и се насочва към сферата на обществените комуникации, а любопитното е, че и двамата са родени през 1990-та година, като Стефани ще отпразнува своя рожден ден още тази неделя и определено има за какво да почерпи.

Към момента тенис кариерата на бившия номер 7 не върви никак бляскаво, като към момента се намира под номер 114 в света и в Рим трябваше да претърпи ново разочарование, допускайки загуба още в откриващия кръг на квалификациите от Факундо Багнис. Това обаче няма как по никакъв начин да помрачи радостта на 6-кратния ATP шампион, който в края на годината ще може да посрещна първото си дете.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Stéphanie Tuccitto Goffin (@stephanie.tuccitto)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Нов баща на хоризонта в ATP Тура: Давид Гофен обяви най-радостната възможна новина! Калоян Соколов
Теми:  
atp | давид гофен | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook