Нов гаф на Кирьос: Приятелката му го хвана в редица изневери и го сравни със Зверев

от в 17:11 на 07.10.2021
Калоян Соколов

Киара Песари и Ник Кирьос категорично бяха една от най-нашумелите светски двойки в Австралия, а моделката и тенисистът изглеждаха много щастливи заедно във връзката си, която продължава вече близо година и половина. Неотдавна обаче Киара обвини Кирьос в домашно насилие и призова към нулева толерантност към подобни деяния. Все пак изглежда красавицата тогава е простила на своя любим и двойката се събра отново, само че изглежда този път няма да има връщане назад, след като Пасари изобличи публично скорошните деяния на състезателя.

Влюбените наскоро се прибраха в Австралия, тъй като Ник приключи сезона си предсрочно, но явно няма да изкарат заедно дори до края на карантината, тъй като Киара е разбрала за някои недотам приятни постъпки на приятеля си. Самата тя пък реши да не крие случилото се от широката общественост и веднага побърза да качи въпросните провинения в социалните медии, където отговори на редица фенски въпроси:

Какво според теб мисли Кирьос за обвиненията срещу Зверев?

- Едва ли мисли нещо особено, защото двамата имат много общо. Не вземам позиция дали въпросните твърдения по адрес на Зверев са ниастина верни, но ако действително е така, то поведението им с Ник е изключително сходно.

Какво се случи онази вечер в клуб "161"?

- Не аз съм момичето, което лежи до него на тази снимка. Надявам се това да обяснява достатъчно.

Знаеше ли, че Ник ти изневерява, когато написа името ти на камерата в Мелбърн, след като спечели мача си?

- Нямах представа. Той публикува наша съвместна снимка на Свети Валентин и впоследствие се оказа, че на следващия ден е бил на клуб с друга жена и се е прибрал с различно от нея момиче вкъщи.

Как можеш изобщо да преодолееш подобно нещо?

- Аз съм много честен човек и спекулирах как това се е случвало вече повече от година. Чак днес обаче получих нужните съобщения и екранни снимки, за да покажа правотата си. Той все още отрича и използва семохтворни извинения. Повечето мъже са свине в това отношение. Въпреки наличието на всички доказателства срещу него, то Ник все още има наглостта да извинява поведението си. Така и не можах да продължа истински напред, когато съмненията се появиха, само че сегашната информация е напълно нова за мен. Лошото е, че е правел напълно същото и в предишните си дългосрочни връзки.

Сподели част от неговите извинения?

- Това всъщност може да бъде забавно. Ще започна от днес. Показах му чат, в който кани момиче да спи с него, а той отвърна как навярно е направи купон, в който той накрая е заспал на леглото и въпросната жена е взела телефона му, снимала се е с него и е изфабрикувала съобщението.

Също така веднъж ми прати снимка, на която имаше огромна смучка на врата си. Тогава беше прекарал уикенда в Сидни и ме преупреди да не откачам, защото белегът не бил вследствие на контакт с момиче, а му е бил направен от негов приятел.

Вярно ли е, че си напуснала работата си заради него?

Да, напуснах работа и се преместих от апартамента си, за да можем да пътуваме заедно. Той постоянно се подиграваше с мен, определяйки ме за мързелива и безработна загубенячка, защото не можех да си намеря ново работно място веднага след това.

Кажи ни, че имаш право да се махнеш от стаята, в която прекарвате заедно карантината?

- Получих толкова много подобни съобщения. Полицията го премести в друга стая, като се държа отвратително с мен и се опитаха в максимална степен да удоволетворят неговите интереси.

 

 

 

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нов гаф на Кирьос: Приятелката му го хвана в редица изневери и го сравни със Зверев Калоян Соколов
Теми:  
atp | киара песари | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook