Нов успех извън корта: Алкарас стана лице на кампания за бельо на Calvin Klein (снимки)

от в 21:58 на 10.01.2023
Мирела Николова

Миналогодишният сезон завърши с контузия за Карлос Алкарас и въпреки че испанецът вече се бе възстановил от нея и провеждаше тренировки за началото на предстоящия Аустрелиън Оупън, то по време на тренировъчен мач той получава травма в областта на крака при опит да достигне къса топка. Така 19-годишният тенисист бе принуден да се оттегли от участие в Откритото първенство на Австралия, тъй като оставащото по-малко от седмица време до началото му няма да е достатъчно за възстановяването му. 

Макар тийнейджърът да не е излизал на корта в официален двубой от началото на ноември 2022-ра, то той продължава да жъне успехи извън него, като последният му такъв бе оповестен по-рано днес, след като стана ясно, че тийнейджърът е новото лице на Calvin Klein. Той е част от най-новата им кампания на бранда, носеща името Calvins or Nothing, която промотира модели бельо. 

"За мен увереността означава да бъдеш себе си, независимо от всичко останало. Аз не съм открил себе си все още, но не изпитвам притеснение. Това съм аз", казва световният №1, който има сключени договори с още редица световноизвестни компании, сред които са Rolex и BMW.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Calvin Klein (@calvinklein)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Calvin Klein (@calvinklein)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Нов успех извън корта: Алкарас стана лице на кампания за бельо на Calvin Klein (снимки) Мирела Николова
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook