Нова биографична книга за Федерер излиза на пазара

от в 08:29 на 14.01.2021
Мирела Николова

Роджър Федерер е сред най-големите спортни величия, което е причина за издаването на няколко книги, проследяващи живота и успехите на швейцарската легенда, като това лято предстои да излезе още една такава, озаглавена "Маестрото: Брилянтната кариера на Роджър Федерер". Неин автор е един от най-авторитетните тенис журналисти в света - Кристофър Клери от New York Times.

Книгата включва различни интервюта с швейцареца и негови близки хора. Описан е подробно възходът му от гневен и нетърпелив тийнейджър до спокоен и уравновесен шампион. Официалната премиера е насрочена за 5 август, но в момента е пусната в предварителна продажба в Amazon, където описанието на продукта гласи:

"Считан от всички за един от най-великите спортисти, Роджър Федерер е световен феномен. От ранните му години като темпераментен тийнейджър до превръщането му в символ на грандиозно величие, "Маестрото: Брилянтната кариера на Роджър Федерер" разказва биографията на една икона, която се радва на безгранична любов от феновете си, но същевременно старателно пази личния си живот."

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нова биографична книга за Федерер излиза на пазара Мирела Николова
Теми:  
atp | биография | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook