Нова биографична книга за Федерер излиза на пазара

от в 08:29 на 14.01.2021
Мирела Николова

Роджър Федерер е сред най-големите спортни величия, което е причина за издаването на няколко книги, проследяващи живота и успехите на швейцарската легенда, като това лято предстои да излезе още една такава, озаглавена "Маестрото: Брилянтната кариера на Роджър Федерер". Неин автор е един от най-авторитетните тенис журналисти в света - Кристофър Клери от New York Times.

Книгата включва различни интервюта с швейцареца и негови близки хора. Описан е подробно възходът му от гневен и нетърпелив тийнейджър до спокоен и уравновесен шампион. Официалната премиера е насрочена за 5 август, но в момента е пусната в предварителна продажба в Amazon, където описанието на продукта гласи:

"Считан от всички за един от най-великите спортисти, Роджър Федерер е световен феномен. От ранните му години като темпераментен тийнейджър до превръщането му в символ на грандиозно величие, "Маестрото: Брилянтната кариера на Роджър Федерер" разказва биографията на една икона, която се радва на безгранична любов от феновете си, но същевременно старателно пази личния си живот."

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Нова биографична книга за Федерер излиза на пазара Мирела Николова
Теми:  
atp | биография | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook