"Нова година подрани": Джокович се раздразни от фойерверки в края на мача срещу Зверев

от в 20:11 на 20.08.2023
Мирела Николова

По-рано тази нощ Новак Джокович се класира за своя осми финал на Мастърса в Синсинати, след като в полуфиналната фаза наложи волята си над Александър Зверев в последователни части. Сблъсъкът ни направи свидетели на тенис от най-висока класа, но това не е единственото, с което ще бъде запомнен този двубой, чийто край бе съпроводен от изненадващи фойерверки.

Сърбинът пропусна да затвори мача на собствен сервис при 5:4 във втория сет, бивайки пробит, след което бързо възстанови преднината си от брейк и отново застана на линията за сервис при 6:5 в своя полза. Този път 23-кратният шампион от Шлема се справи значително по-добре с напрежението и достигна до мачбол, но точно в момента преди да изпълни начален удар, в небето избухнаха фойерверки. 

Случилото се разконцентрира Джокович, който бе видимо раздразнен първоначално и не скри недоволството си. Дори в тази ситуация обаче балканецът успя да намери забавната страна и показа чувство за хумор, обръщайки се към публиката с думите: "Нова година подрани". 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Нова година подрани": Джокович се раздразни от фойерверки в края на мача срещу Зверев Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | любопитно | новак джокович | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook