Новак Джокович обяви още две имена на топ тенисисти, които ще се включат в Адриа Тур

от в 09:08 на 27.05.2020
Анисия Стоева


Новак Джокович потвърди участието на първите ракети на Хърватска- Борна Чорич и Марин Чилич, които ще се включат в балканското турне- Адриа Тур. Австриецът Доминик Тийм, българинът Григор Димитров и германецът Александър Зверев- всички те са били или са номер 3 в световната ранглиста, ще се присъединят към турнира.

Първите фази от спортното събитие ще се състоят в родния град на Джокович- Белград от 13 до 14 юни, като там е сигурно, че ще играят Димитров и Зверев. ,,Ще направя всичко по силите си да бъда добър домакин'', обещава световният номер едно.

Турнирът може да се проведе зад затворени врати, заради мерките против коронавируса в Сърбия, които ограничават публичните събирания.

джокович

След мачовете в Белград, турнирът се пренася в Задар, Хърватска, като Босна и Черна гора ще посрещнат мачовете от финалните фази. Турнето ще включва две групи от четири играчи, като победителят от всяка група продължава към финала.

Джокович тъкмо се завърна в Белград, след като прекара два месеца в Испания, докато гостуваше на брат си-Марко, в Марбея, като по това време и стартираха ограниченията.

джокович

,,За разлика от много други играчи, аз можех да тренирам почти всеки ден, защото бяхме в къща с тенис корт", споделя Джокович, който започна сезон 2020 с поредица от 18 спечелени мача, като това включва рекордната осма титла на Откритото първенство на Австралия.

джокович

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новак Джокович обяви още две имена на топ тенисисти, които ще се включат в Адриа Тур Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook