Новак Джокович рискува ръководството си в Съвета на играчите на ATP!

от в 17:30 на 26.06.2020
Анисия Стоева


Положителните резултати на Григор Димитров, Виктор Троицки и Борна Чорич, а впоследствие и позитивните тестове на Новак Джокович и съпругата му Йелена, може да имат наистина негативен ефект върху сръбския шампион.

През последните часове журналистът на ,,Sports Illustrated"- Джон Вертхайм обяви, че някои играчи от Тура биха искали Новак Джокович да се оттегли от ръководството на Съвета на играчите на ATP. Вече се говори за възможно гласуване за отстраняване на сърбина от ролята му на представител на тенисистите. В туитър Вертхейм заявява:

"Чух от играч днес, че това вече се обсъжда ... останете нащрек. За спорт, който не е издал и една точка в ранкинга, със сигурност видяхме много маски да падат през последните няколко месеца".

https://twitter.com/jon_wertheim/status/1275144480983744512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1275144480983744512%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tennisworldusa.org%2Ftennis%2Fnews%2FNovak_Djokovic%2F88928%2Fnovak-djokovic-risks-the-atp-player-council-leadership%2F

Може ли Новак Джокович наистина да подаде оставка?

Предстоят наистина сложни дни за световния номер 1, който се превърна в обект на силна критика от различни вътрешни лица, колеги и бивши играчи. Освен Джокович и съпругата му Йелена, положителни бяха и резултатите на Горан Иванишевич- треньорът на сръбския шампион.

новак

По-рано днес звездата на NBA- Никола Йокич, играч на „Денвър Нъгетс“, също даде положителен тест. Той участва в събитие заедно с Новак Джокович и футболист на Партизан Белград, който също беше тестван положително към вируса. Това са редица проблеми, които биха могли да засегнат следващите дни на Ноле.  Последствията от случилото се по време на Adria Tour ще се изяснят през следващите дни: ще имат ли отрицателен ефект върху позицията на Джокович в Съвета на играчите?

новак

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новак Джокович рискува ръководството си в Съвета на играчите на ATP! Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook