Новак Джокович със силно послание към света на тениса на фона на критиката

от в 09:07 на 29.06.2020
Анисия Стоева


Новак Джокович се зарази с коронавирус, но враждебните коментари срещу него поради организирането на Adria Tour не са спрели. Джокович не е отговорил на нито един от коментарите, а екипът му също не е споделил нищо за него след диагностицирането му.

Сърбинът събра много негативизъм около себе си в социалните медии. Подобно на своята силна и бърза възвръщаемост на корта, Джокович публикува история в Instagram, цитирайки сръбския патриарх Павел и изпрати силно послание към света на тениса. Джокович трябва да намери нещо положително, за да намали ефекта от всички негативни новини зад себе си, затова той използва следните цитати, като послание, че няма да остави тези негативни коментари да го повалят, защото той ще остане позитивен и ще продължи да прави правилните неща.

новак

Какъв беше цитатът, публикуван от Новак Джокович?

Патриарх Павел е 44-и патриарх на Сръбската православна църква, а Новак е изключително вярващ и следва духовния водач. Цитатът гласи: „Лодките не потъват поради водата, която ги заобикаля, а заради водата, която влиза в тях. Не позволявайте на обкръжението да влезе във вас и да ви завлече до дъното “.

https://twitter.com/ozmo_sasa/status/1277198942418145280?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1277198942418145280%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.essentiallysports.com%2Fnovak-djokovic-sends-a-strong-message-to-the-tennis-world-amid-criticism-atp-tennis-news%2F

Измина доста време от драмата, като Джокович се извини за последствията от турнира. От този момент нататък "братството" на тениса се раздели. Някои от тях подкрепят и разбират решението на Джокович, докато някои все още хвърлят цялата вина върху сърбина.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новак Джокович със силно послание към света на тениса на фона на критиката Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook