Новак Джокович се мести в удивително имение в Сърбия

от в 16:22 на 11.02.2019
В


Новак Джокович и семейството му - жена му Йелена и двете им деца - Стефан и Тара, ще се местят в нова къща до езеро ,,Павловци”.

Според вестник ,,Курир” това ще бъде едно от най-впечатляващите имения на сръбския тенисист, като той ще трябва да похарчва по около €15,000 месечно за заплати на 18-те души, които ще се грижат за къщата.

По план на територията на имението ще има петима икономи, трима шеф-готвачи, двама помощници с домакинството, двама сервитьори и четирима охранители, които да наблюдават къщата 24 часа, в случай че се случи нещо нередно.

Близък човек на семейството на Джокович споделя, че Новак е започнал строежа на новото си имущество преди две години. Реално то е могло да стане готово и през изминалата година, но Новак е искал всичко да бъде изпипано - всеки детайл да е съвършен. Затова и не е карал работниците си да прибързват. За световния номер едно е било от огромна важност всичко да бъде перфектно. Той наел и най-големите майстори за всеки аспект от работата. Субектът също добавя:

,,Шеф-готвачите ще им готвят любимите ястия, а всяка част от площта на имението им ще бъде надзиравана чрез видеонаблюдение. Въпреки че в момента Ноле и Йелена живеят в Монако, щом новият им дом стане готов, те най-вероятно ще прекарват значително повече време в Сърбия.”

Това не е единственото имение на тенисиста. Джокович също така притежава и пентхаус за €500,000 в Нови Белград, два апартамента в Ню Йорк, струващи няколко милиона евро, имение в Маями, както и апартамент в Монте Карло.

 

Източник: вестник ,,Курир”

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Новак Джокович се мести в удивително имение в Сърбия В

Коментари

Следвайте ни в Facebook