Новак Джокович срещна трудности, но все пак е 1/8-финалист в Париж

от в 20:19 на 30.10.2019
В


Въпреки че в началото срещна трудности, Новак Джокович все пак успя да отстрани влезналия като щастлив-губещ Корентен Муте. След 7:6(2) 6:4 сърбинът сложи край на силното представяне на младия Корентен, с което се спаси от допускането не изненадваща загуба.



През откриващия сет Муте имаше много голям хъс, който в комбинация с подкрепата на родната публика допринесоха за невероятното представяне на младока. След няколко сравнително лесни гейма, Корентен изигра два уникални гейма и така поведе с 5:3,а Ноле от своя страна видимо не можеше да намери правилния подход, с който да се опълчи на своя опонент.

Въпреки че демонстрира доста високо ниво, французинът не издържа на напрежението и след като пропиля два сетбола допусна резултата отново да стане равен. Така сетът стигна до тайбрек, ала там Джокович беше безпощаден и отстъпи едва две точки на своя съперник, с което затвори частта в своя полза.



През втората част Новак беше много по-категоричен. Той намери правилната доза от абсолютно всичко, с което след ранен пробив поведе убедително с 4:1. Все пак младокът съумя да върне единия от двата брейка, ала силите му не достигнаха, с което след час и 46 минути Новак сложи край на двубоя и си гарантира място в трети кръг на турнира в Париж.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новак Джокович срещна трудности, но все пак е 1/8-финалист в Париж В

Коментари





Следвайте ни в Facebook