Новак Джокович строи луксозен хотел в Босна

от в 14:17 на 25.10.2020
Анисия Стоева

Новак Джокович е купил земя в босненски град на име „Високо“, където възнамерява да построи луксозен хотел! Сърбинът посети Високо- град, разположен в близост до столицата на страната Сараево.

,,Новак беше възхитен от мястото- босненската пирамида, и тунелите под него, за които казват, че два часа, прекарани в тях са равносилни на седем дни в планината"- разкри източник, близък до Джокович. Световният №1 е посещавал града през лятото преди подготовката си за Откритото първенство на САЩ. Той обаче се влюбил в града и доразвил привързаността си чрез огромна инвестиция.

Източникът споменава намеренията на Джокович да построи хотел във Високо: „Това ще бъде модерно и луксозно съоръжение, но цените ще бъдат достъпни, за да може обикновеният човек да отсяда там. Например настаняването за деца ще бъде напълно безплатно “.

Ноле е посещавал безброй места в дългогодишната си тенис кариера, но малък град с едва около 41 000 жители е любимото място на Джокович на земята. Освен това, във Високо се намират и Босненските пирамиди. „Ако на земята има рай, значи той е тук. Има няколко места в живота ми, които съм посещавал, където се чувствам напълно изпълнен във всяко отношение. Това е уникално преживяване за мен “- каза Джокович. Покупката му вече е завършена и може да очакваме нов хотел под знамето на ,,Джокера".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новак Джокович строи луксозен хотел в Босна Анисия Стоева
Теми:  
джокович | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook