Новата колекция на Lacoste: Григор и WTA звезда представиха екипите на френската марка (видео)

от в 13:19 на 20.04.2024
Калоян Соколов

Lacoste взе решение да започне съвместна работа с Григор Димитров преди миналогодишния Ролан Гарос и това се оказа изключително силен ход на френската компания за облекло, защото този момент съвпадна с възхода на нашия тенисист и в момента той е едно от основните лица на марката в спортния свят. Българинът неотдавна беше поканен от бранда на специално парти в Маями, където още бяха Даниил Медведев и Новак Джокович, а в началото на годината засне и специална фотосесия по бельо за модния гигант.

От Lacoste пък продължават да показват колко много държат на партньорството си с първата ни ракета и той беше избран за главно лице в промотирането на екипите на компанията за Мастърса в Мадрид. Финалистът от Маями си партнираше в рекламното видео със световната номер 79 и 2-кратна WTA шампионка - Бернарда Пера, която имаше същата задача, само че с дамската колекция.

Самата визия изглежда много елегантно и изчистено, като се залага на класическото бяло, което беше основен цветен мотив и през миналия сезон на червени кортове за световния номер 10. Освен това можем да видим и наличието на оранжеви нюанси, които да ни напомнят, че все пак скоро наближава Ролан Гарос, а не Уимбълдън, където със сигурност бялото ще властва в екипировката на тенисистите.

Ето и кадри от въпросната рекламна фотосесия:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lacoste (@lacoste)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новата колекция на Lacoste: Григор и WTA звезда представиха екипите на френската марка (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | Бернарда Пера | григор димитров | любопитно | фотосесии

Коментари





Следвайте ни в Facebook