Нови изненади: Чилич и Карацев са аут от Индиън Уелс още на старта!

от в 00:26 на 14.03.2022
Диана Андреева

Марин Чилич не успя да се справи със съпротивата на Миомир Кецманович и се превърна в поредния състезател, неочаквано отпаднал от BNP Paribas Open 2022 още в началото на кампанията си. Настоящият световен номер 24 успя да спечели откриващия сет, ала впоследствие допусна пълен обрат и в крайна сметка поражението настъпи при резултат 6:7(7) 6:3 7:6(6) в полза на младия сърбин. 

Кецманович успя да съчетае отлично агресивния си форхенд с чести излизания на мрежата и постоянството от сервис линията. Сърбинът диктуваше темпото на корта още от самото начало, независимо че първият сет отиде на сметката на опонента му. Чилич от своя страна не можеше да се похвали с постоянство, а непредизвиканите му грешки също допринесоха за развоя на мача, класирал Кецманович към следващия етап на Мастърс турнира в Индиън Уелс. 

Аслан Карацев стартира сезон 2022 по възможно най-добрия начин с титла на един от подгряващите турнири в Австралия, ала това беше и може би последната седмица, в която руснакът се изявяваше на познатото ни високо ниво. Оттам насетне играта му претърпя тотален разпад, а това се отразява и сериозно върху резултатите му. През днешния ден Карацев отново не блесна и закономерно бе победен в последователни сетове от представителя на домакините Стив Джонсън - 7:6(5) 6:4. Следващото препятствие по пътя на Джонсън е друг от поставените в основната схема състезатели, а именно Хуберт Хуркач.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нови изненади: Чилич и Карацев са аут от Индиън Уелс още на старта! Диана Андреева
Теми:  
аслан карацев | индиън уелс | марин чилич | миомир кецманович | стив джонсън | тенис турнир в индиън уелс | чилич

Коментари





Следвайте ни в Facebook