Нови критики по адрес на Джокович: Смее се в лицата на хората с постъпките си

от в 16:12 на 05.01.2022
Диана Андреева

През вчерашния ден един от най-обсъжданите казуси намери своята развръзка, след като Новак Джокович потвърди, че ще пътува за Австралия и ще вземе участие в първия за годината турнир от Големия шлем посредством медицинско изключение. Последваха множество реакции към това решение, като мнозина поставиха под съмнение обективната преценка на комисията, която е допуснала световния номер едно да участва в Мелбърн без поставена ваксина. 

Не само тенис феновете, но и самите състезатели коментираха ситуацията. Чувствата в Тура са смесени, поради отсъствието на достатъчно подробности, като не всички играчи са на мнение, че постъпката на Джокович е коректна спрямо останалите. Сериозни критики по адрес на Новак изказа бивш състезател в Тура - Сам Грот, а ето и точните му думи: 

„Само като се замислим за купчината глупости, които Джокович сътвори. Това е неуважително към всеки, който е преминал през ада през последните две години. Новак вдигна трофея тук миналата година и отдаде почит на местното население, но това очевидно е само една роля и той изобщо не се интересува от останалите, егоист е. 

Все още смятам Джокович за един от най-великите играчи в историята. Но с величието идват очакванията и всеки път той не ги оправдава. Новак разочарова колегите си и се смее в лицето на хората от Виктория. Може би Джокович ще проведе пресконференция и ще даде повече информация по случая. Но няма да лъжа, не го очаквам с нетърпение.“, каза Грот. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нови критики по адрес на Джокович: Смее се в лицата на хората с постъпките си Диана Андреева
Теми:  
Австралия | джокович | новак джокович | сам куери

Коментари





Следвайте ни в Facebook